یکی از بهترین روشها برای تعمیر ایزوگام آسیبدیده، نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی است. به ویژه زمانی که ایزوگام قبلی هنوز از بین نرفته و بنا به دلایلی غیرقابل استفاده شده است، با چسباندن ایزوگام روی ایزوگام میتوان در هزینهها هم صرفهجویی کرد. با این روش میتوان ترکها و فرسودگیهای ایزوگام قدیمی را پوشاند؛ بدون اینکه نیاز به جداسازی لایه های قدیمی باشد که خود، یک پروسه هزینهبر است.
البته پیش از اجرای این روش باید مطمئن شد که آیا روی ایزوگام میشه ایزوگام کرد یا خیر. همچنین چسباندن لایههای جدید، نکات و جزئیات بسیار مهمی دارد که اگر به درستی رعایت نشوند، موجب بروز مشکلاتی در روند کار و حتی عملکرد ایزوگام جدید خواهد شد. در ادامه این مطلب، تمامی نکات مربوط به نصب کردن ایزوگام روی ایزوگام را بررسی میکنیم. در صورت نیاز به دریافت این خدمات با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت، کافی است با شرکت پردیسان گستر تماس بگیرید.
نحوه نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی چگونه است؟
پروسه نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، باید توسط افراد مجرب و ماهر در این حوزه و با استفاده از تجهیزات مخصوص انجام شود. برای این کار، باید اول آسیبدیدگی های ایزوگام قدیمی را برطرف کرد. به عنوان مثال لازم است که قسمتهای طبله شده و باد کرده، با کاتر جدا شوند.
همچنین انجام قیرپاشی یکی از مراحل مهم برای چسباندن ایزوگام روی ایزوگام است که باید با دقت و مهارت کافی انجام شود. بسیار مهم است که ایزوگام جدید، با نمونه قدیمی تناسب داشته باشد؛ در غیر این صورت ممکن است لایههای جدید به درستی به لایههای قدیمی نچسبند و یا به مرور زمان، از آنها جدا شوند.
مراحل چسباندن ایزوگام روی ایزوگام
نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، مراحل مشخصی دارد که باید به صورت کامل و به درستی طی شوند. چنانچه هریک از مراحل اشتباه انجام شده و یا کامل نشوند، ایزوگام جدید عملکرد درستی نخواهد داشت و ممکن است حتی به درستی روی لایههای قدیمی نصب نشود. مراحل چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، به ترتیب عبارتند از:
تمیز کردن لایه قدیمی
اگر به هر دلیلی، اعم از فرسودگی، خرابی، کنده شدن و یا … ایزوگام قدیمی، نیاز به نصب ایزوگام جدید باشد، پیش از هر کاری باید لایههای قدیمی را به خوبی تمیز کرد. این لایهها به نوعی زیرساز لایههای جدید هستند و وجود هرگونه آلودگی، ناهمواری یا … روی آن، نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی را با مشکل مواجه میکند.
اگر لایههای قدیمی به درستی پاکسازی نشوند، لایههای جدید به خوبی به آنها نمیچسبند و یا بین دو لایه، حبابهای هوا ایجاد میشود. بهترین کار این است که با آب و جارو تمام سطح مورد نظر تمیز شود تا کار با بهترین کیفیت انجام گردد.
شناسایی بخشهای فرسوده ایزوگام قدیمی
مرحله دوم نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، مربوط به شناسایی بخشهای فرسودهای است که روی لایههای قدیمی وجود دارند. نصاب باید در این مرحله، تمام ایزوگام موجود بر روی سطح را بررسی کرده و میزان خرابی و فرسودگی هر بخش را مشخص نماید.
سپس باید بخشهای قابل استفاده نگه داشته و تمامی قسمتهای فرسوده را تعمیر کرده و یا از سطح لایه قدیمی، جدا نماید. حتی گاهی پیش میآید که بخشهایی از ایزوگام قدیمی نیاز به لایه جدید نداشته و با تعمیر کردن، مشکل آنها برطرف شود. بنابراین این کار به نوعی میتواند هزینهها را نیز کاهش دهد.
پر کردن ترکها و از بین بردن برآمدگیها
سومین مرحله در نصب ایزوگام روی ایزوگام قبلی، پر کردن ترکها و از بین بردن برآمدگیهایی است که روی لایههای قدیمی ایجاد شدهاند. عواملی مثل سرما، گرما، نور آفتاب و …. بعضا موجب ایجاد ترک یا برآمدگیهایی در سطح ایزوگام میشوند. همچنین گاهی ممکن است به دلیل نصب نادرست ایزوگام قبلی، چنین عارضههایی در آنها ایجاد شده باشد. در این صورت باید ترکها با مواد مخصوص پر شده و برآمدگیها نیز از بین بروند تا چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قبلی، به شکل درست انجام گردد.
نصب ایزوگام جدید
در ادامه مراحل نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، نوبت به نصب ایزوگام جدید میرسد. نصب لایه جدید، دقیقا مشابه با نصب ایزوگام در شرایط عادی است. در این مرحله بسیار مهم است که ایزوگام جدید، به خوبی و کاملا صاف و یکدست به لایههای قدیمی بچسبد.
تمیز کردن سطح ایزوگام جدید
پس از چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، باید سطح لایههای جدید را به خوبی تمیز کرد. کارشناسان ما در این مرحله، سطح ایزوگام جدید را به صورت کامل شستشو میدهند تا کاملا تمیز شود. سپس مطمئن میشوند که سطح ایزوگام کاملا خشک شده و رطوبت آن از بین رفته است.
دو نکته مهم در چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی
برای اینکه نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی به بهترین شکل انجام شده و بهترین نتیجه را به دنبال داشته باشد، باید نکاتی را رعایت کرد. در ادامه دو نکته بسیار مهم را بررسی میکنیم که رعایت کردن آنها کیفیت کار را به میزان چشمگیری افزایش میدهد:
بررسی وضعیت ایزوگام قدیمی
یکی از مهمترین نکات چسباندن ایزوگام روی ایزوگام، بررسی شرایط و وضعیت ایزوگام قدیمی است. درواقع، برای اینکه بدانید آیا روی ایزوگام میشه ایزوگام کرد یا نه، باید از وجود هرگونه فرسودگی، شکاف، شیار یا برآمدگی روی لایههای قدیمی، مطمئن شوید. اگر تعداد یا عمق این ناهنجاریها زیاد باشد، عملا امکان نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی وجود ندارد. در این شرایط باید لایه قدیمی به طور کامل برداشته شود تا لایه جدید بر روی آن نصب گردد.
مواد مورد استفاده در ایزوگام جدید
نکته دوم در نصب کردن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، مربوط به مواد مورد استفاده در ایزوگام جدید است. در بخشهای قبل هم اشاره کردیم که دو لایه ایزوگام باید با یکدیگر سازگاری کامل داشته باشند. در غیر این صورت مشکلاتی برای ایزوگام جدید ایجاد شده و عملکرد مورد انتظار را از آن نخواهید دید.
آیا روی ایزوگام میشه ایزوگام کرد؟
آیا روی ایزوگام میشه ایزوگام کرد؟ بله برای دریافت خدمات نصب ایزوگام روی ایزوگام می توانید با ما تماس بگیرید.
اجرای ایزوگام روی ایزوگام قدیمی در تهران و کرج
در تمامی روش های مختلف نصب ایزوگام، مساعد بودن شرایط آب و هوایی در روز نصب بسیار مهم بوده و در همه روش ها یکسان است؛ بدین ترتیب که برای چسبندگی بیشتر و بهتر عایق، باید روز های نسبتاً گرم و بدون بارش برای نصب آن انتخاب شود.
از آن جایی که نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی کاری به نسبت مشکل است، بنابراین نیاز به تخصص و مهارت بسیار زیادی دارد، توصیه ما در این راستا به شما عزیزان این است که این کار را به افراد کار بلد و ایزوگام کارهای با تجربه بسپارید. بنابراین شرکت پردیسان گستر در تمام نمایندگی های خود در تهران و کرج از ماهرترین ایزوگام کارها و مجرب ترین نصابان ایزوگام موجود در این مناطق برای نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی استفاده می کند تا ایزوگام های قدیمی موجود در این منطقه با کمترین هزینه تعمیر شده و به بالاترین سطح کیفیت و کارایی خود برسند و موجب ایجاد خسارت و هزینه های مضاعف نیز در سازه ی مورد نظر نگردند.