شعبه

تهران-کرج

ارسال ایمیل

info@pardisangostar-co.com

فروش قیر

یکی از عنصرهای سود آور در بازارهای نفتی فروش قیر است. حتی صادرات آن نیز برای هر کشوری سودآوری بالایی دارد. امروزه قیر خالص بیشترین مصرف را دارد به همین علت هم صادرات آن زیاد است. اصولا به شکل بشکه ای و فله ای صادر می شود که در این میان فروش قیر بشکه ای در بازار صادرات از جایگاه بالایی برخوردار است. در ایران این صادرات با قیمت های مناسب و سرعت بارگیری بالا انجام می شود.

ماده ای سیاه رنگ و قهوه ای که در محیط جامد و زمان حرارت دیدن به شکل مایع در می آید. این ماده ارزشمند ابتدا در کشور فرانسه کشف شد و با پیشرفت تکنولوژی به کاربردهای آن افزوده شد.‌ قیر در مصارف گوناگونی مثل راه سازی، آب بندی مخزن ها، حفاظت فلزات، بام، کانال ها، رنگ آمیزی و… استفاده می شود به همین دلیل جزء مصالح پر کاربرد در صنعت ساختمان و راه سازی محسوب می شود.

 
فروش قیر در تهران

مشخصات کلی فروش قیر:

این مشخصات عبارتند از: درجه نفوذ، میزان گرانروی، درجه اشتعال، افت وزنی، درجه خلوص، درجه نرمی و شکل پذیری.

 درجه نفوذ:

برای سنجیدن میزان سختی قیر به کار می رود. کم بودن درجه نفوذ مساوی است با سخت بودن قیر و بالعکس.

میزان گرانروی:

مختص کند یا روان بودن قیر است. بیشتر بودن میزان گرانروی بیانگر این است که بیشتر جامد می شود. بعلاوه بالا بودن درجه حرارت نیز موجب روان پذیر بودن قیر می شود. برای اندازه گیری این گزینه از دستگاهی به نام سی بولت فیورل و یا روش کینماتیکی استفاده می شود.

درجه اشتعال:

یعنی دمایی که با رسیدن قیر به آن دما  گازهای متصاعد  تولید می شود. البته دمای لازم جهت گرم کردن قیر در کارگاه ها به درجه اشتعال آن بستگی دارد.

افت وزنی:

یکی از خاصیت های مهم قیر است که با توجه به تبخیر بخشی از ترکیب های نفتی حساب می شود. همچنین اندازه گیری آن با دمای ۱۶۳ درجه سانتی گراد و در مدت زمان ۵ دقیقه انجام می شود.

درجه خلوص:

چنانچه کمی از قیر در موادی که جهت ساخت قیر لازم است مخلوط شود مقدار ناخالصی باقی مانده را به عنوان درجه خالصی قیر اندازه گیری می کنند.

درجه نرمی:

همان دمایی که قیر با آن به مرحله روان شدن می رسد. البته بالا بودن درجه نرمی باعث می شود که قیر به تغییرات دمایی حساسیت کمتری نشان دهد. معمولا درجه نرمی قیر بین ۶۰ تا ۷۰ می باشد.

شکل پذیری:

چنانچه قیر ۱سانتی متری را با سرعت ۵ سانتی متر در دقیقه کشید، به میزان کشیدگی و طول نمونه مورد نظر قبل از اینکه پاره شود، شکل پذیری قیر گفته می شود.

نمایندگی فروش قیر

مراکز فروش قیر

قیر یکی از محصولات پر فروش و پر مصرف در بین فرآورده های نفتی است. مواد تشکیل دهنده آن هیدروکربن، مولکول های گوگرد و اکسیژن می باشد‌. همچنین به دلیل خاصیت نفوذ ناپذیری که دارد برای مصارف ساختمانی و ساخت عایق های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر قیر استفاده شده در ساختمان ها از کیفیت لازم برخوردار نباشد و از مراکز نا معتبر خریداری شود باعث صرف هزینه های اضافی و از بین رفتن قیر می شود.

فروش قیر در تهران:

یکی از مراکز فروش قیر در تهران و تولید کنندگان بزرگ  قیر ساختمانی و صادراتی  مرکز فروش قیر پاسارگاد است. این نوع قیر از کیفیت  و استانداردهای جهانی بالایی برخوردار است. فروش قیر پاسارگاد در بورس به صورت بشکه ای و فله ای انجام می شود. همچنین فروش قیر در تهران را متخصصان مربوطه ‌که در زمینه تجارت فعالیت انجام می دهند.

انواع قیر و ویژگی های آن

قیرهای خالص را از نفت و سنگ های معدنی خاص استخراج می کنند، و براساس همین منبع تولید دسته بندی می شوند. به دلیل قرار گرفتن در معرض یکسری مراحل دارای انواع مختلفی به شرح زیر می باشند:

قیر طبیعی:

این نوع قیر با تبخیر آهسته نفت خام و بخار شدن مواد حاصل از آن طی سال های زیادی تولید می شود. دارای ویژگی هایی از جمله: دوام‌ بالا، خالص بودن، قابل انحلال زیاد، خواص ثابت، وزن مولکولی بالا، بهترین عایق حرارتی می باشد. قیر

طبیعی دارای درجه نرمی ۱۳۰ تا ۲۵۰ با توجه به کیفیت آن است و از آن در کارهای ساختمانی و راه سازی  به عنوان ماده اولیه جایگزین استفاده می شود. همچنین در مصارف عمرانی و حرارتی از اهمیت بالایی برخوردار است.

قیر نفتی:

از تقطیر نفت خام تشکیل و در دو مرحله انجام می شود. مرحله اول که بنزین و پروپان از آن استخراج می شود و در مرحله دوم نیز نفت سفید و گازوئیل خارج می شود، در آخر مواد کوچک جامد به اسم آسفالت باقی می مانند.

قیر دمیده:

این نوع قیر از دمیده شدن هوای داغ با ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد به قیر خالص تشکیل می شود. قیر دمیده دارای مزایایی چون درجه نفوذ کمتر، حساسیت کم در برابر تغییرات دما و درجه نرمی بیشتر می باشد. همچنین برای باتری اتومبیل، بام و اندود کاری قابلیت استفاده دارد.

قیر امولسیون:

این قیر از ترکیب آب، ماده امولسیون و قیر تولید می شود. میزان ماده امولسیون کم و آب زیاد می باشد. این نوع قیر آلایندگی محیط زیست را کاهش می دهد و زمان حمل و نقل خطر اشتعال آن نیز کم می باشد.

قیر محلول یا مخلوط:

زمانی که در دمای محیط قرار گیرد به حالت مایع درمی آید و دسته بندی آن براساس درجه گرانروی آن  است، همچنین سرعت سفتی یا گرایش به نوع محلول وابسته است. برای مثال قیر حل شده در بنزین زود سفت می شود ولی هنگام حل شدن در نفت اینگونه نیست. در انواع آسفالت های پوششی از این قیر استفاده می کنند.

فروش انواع  قیر:

شامل قیر طبیعی ، قیر قطرانی و قیر نفتی می باشد. ۱- قیر طبیعی: از لحاظ ترکیب و ویژگی ها تنوع زیادی دارند این نوع قیر به شکل طبیعی و به تدریج تولید می شود و نیازی به فرآوری نداشته بلکه با روش های تقطیر قابل استفاده است.۲- قیر قطرانی: ماده ای سیاه  و سخت که  از تقطیر زغال سنگ به وجود می آید. سطح به

دست آمده براق و زمان گرم شدن سریع ذوب می شود. ۳- قیر نفتی: قیر نیمه جامد و جامدی که از نفت تولید می شود و نسبت به قیر های دیگر کاربرد و استفاده بیشتری دارد. مراکز مختلفی در رابطه با فروش انواع قیر در شهرهای مختلف وجود دارد. شما می توانید جهت تهیه قیر مورد نیاز به مرکز فروش قیر در کرج مراجعه نمایید.

فروش قیر بشکه ای:

هر چقدر کیفیت قیر تولید شده برای آسفالت یا عایق کاری زیاد باشد در طول عمر و ماندگاری آن تاثیر بسزایی دارد. قیمت فروش قیر بشکه ای براساس ماده اولیه آن در بورس مشخص می شود. مرکز فروش قیر در کرج با ارائه بهترین و با کیفیت ترین قیر و همچنین  قیمت مناسب قیر  در خدمت متقاضیان عزیز می باشد.

فروش قیر ساختمانی:

قیر ترکیبی از چسب، سنگدانه و مواد پر کننده می باشد. که جهت ساخت و حفاظت جاده ها، بندرها، پیاده رو ها، مسیر راه آهن و… به کار می روند. دارای انواعی از جمله قیر شل  و قیر مخلوط است. افراد برای خرید آن به مراکز فروش قیر ساختمانی مراجعه و با در نظر گرفتن نیاز و بودجه خود قیر مورد نظر را انتخاب و خریداری می کنند.

 

نمایندگی فروش قیر در کرج

یکی از صنایع پر سود در ایران خرید و فروش قیر می باشد. قیر از مشتقات نفت حاصل می شود و با توجه به زیاد بودن پالایشگاه های استخراج، بازار خرید و فروش آن به یک بازار رقابتی تبدیل شده است.  قیمت گذاری قیر را شرکت های دولتی انجام می دهند زیرا متعلق به دولت بوده و اشخاص خصوصی تنها نماینده فروش هستند. از جمله فاکتورهای مهمی که باید در زمان خرید قیر به آن توجه کرد: ۱- برند شرکت مورد نظر ۲- سابقه کاری زیاد  ۳- گارانتی ۴- نوع و مدت گارانتی ۵- مقایسه با دیگر برندها ۶- انتخاب اپراتور حرفه ای ۷- مواد اولیه ۸- نحوه ساخت قیر.

شخص که قرار است کار قیرگونی را انجام دهد باید به مکان، شرایط، ارتفاع و میزان قیر مورد نیاز توجه زیادی داشته باشد تا بتواند کار خود را به بهترین نحو انجام دهد.  برای این‌ کار شما باید از یک اپراتور متخصص و با تجربه کمک بگیرید.

قیر صادراتی تحت تاثیر عوامل زیادی چون وضعیت بازار ارز، قیمت دلار و ثبات آن، میزان استقبال صنایع ساختمانی، تحریم ها و شرایط صادرات قرار می گیرد، به دلیل وجود رقیبان زیاد و با تجربه شما باید سعی داشته باشید که از طریق کیفیت خوب، گارانتی  طولانی مدت و جلب اعتماد دیگران، جایگاه ویژه ای را بدست آورید. همچنین از وضعیت راهسازی و عمرانی اطلاعات کامل و جامعی را کسب نمایید.

سخن پایانی

قیر دارای کاربردهایی در زمینه راه سازی، صنعتی، تجاری، مسکونی ، عایق الکتریکی و… می باشد. البته کاربرد اصلی آن برای راه سازی است که به مرور در مراحل دیگر به عنوان عایق رطوبتی در تولید ایزوگام به کار گرفته شد. مواردی چون تولید آسفالت، تولید ایزوگام و عایق کاری ساختمان در ردیف اول خرید و فروش قرار دارند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس سریع